Vélemények

Kriszta gondolatai:

A foglalkozások nemcsak a babáknak (0-3 év), de az édesanyáknak is kikapcsolódásul szolgálnak. A kicsiknek mindig van mondóka, ének, közös nevetés és kötetlen játék, míg nekünk, szülőknek mély baráti beszélgetések. A témák, melyeket Judit a babaklubba hoz, mindannyiunkat érintenek, rólunk szólnak. Igazi feltöltődés!

 

Évi gondolatai:

Én Judit tevékenységével a Babaklubban ismerkedtem meg és szuper volt végre egy olyan közösséghez tartozni, ami támogató volt mind lelkiekben, mind a gyereknevelés kérdéseiben. Csak azt sajnálom, hogy hamar ment utána közösségbe a kislányom, de majd a második gyerkőccel remélem hamarosan tudjuk folytatni a klubbozást!

 

A Mamaklubnak több, mint egy éve vagyok a tagja és nagyon hálás vagyok, hogy befogadtak, mert feltöltődés testnek, léleknek minden egyes együttlét. Alig várom mindig a következő lehetőséget, hogy jól kibeszéljük magunkból a dolgokat és aktívan meghallgathassuk, támogassuk egymást, bármilyen témáról is legyen szó.

 

Eszter gondolatai:

Nagyon sokat jelent nekem az Anyakör: az őszinte légkör, az odafigyelés egymásra, az, hogy mindenből tudunk épülni. Jó, hogy megosztjuk az örömeinket, hogy szabad sírni, hogy őszintén érdekel mindenkit a másik, és olyan mélységekig jutunk az önismeretben egy-egy alkalommal, mintha terápiába járnánk.  Mindig nagyon várom a találkozásokat. Ráadásul Judit személyiségének olyan varázsa van, hogy mindenkit gyógyít!!! 

 

Vélemény Emőtől:

 

Baba klubról:

 

" Eleinte azért mentem, hogy az akkor 5 hónapos kisfiammal kicsit kikapcsolódjak, mondókázzak. Már az első alkalommal megérintett Judit személye, az ahogy viszonyult hozzánk, hozzám és a gyermekemhez: mosolyogva, kedvesen, szeretettel. Nagyon felszabadultnak éreztem magam mindig. Ahogy telt az idő, csiszolódott a társaság, egyre több, minket, anyákat érintő téma került a fókuszba beszélgetéseink során. Természetesen a gyerekekkel való együtt játszás, éneklés, mondókázás sem maradt el, de éreztem, hogy a lelkesedésem átalakul. Már nem csak a gyermekemmel szerettem volna "hasznosan" eltölteni az időt, hanem egyre inkább éreztem, hogy a baba klubos csapat felszabadít, elmélyít. És lassan, ahogy cseperedtek a gyerekeink, átalakult "csak mama klubbá"..."

 

  Mama klubról:

 

" A baba klub átalakulási folyamatának eredménye, mely egy összejövetelből indult, amin a gyerekeket hátrahagyva, csak mamák vettünk részt. Az első alkalom mélyen meghatározó volt. Itt egymást korábban félig-meddig megismerve, egy új szintre léphettünk észrevétlenül. Az ismertség átalakult empátiává, szorosabb, közvetlen kapcsolattá. Egy olyan meghitt légkör alakult ki, amiben a másik ember feltétlen elfogadása, önmagamban is nyitást eredményezett. Ezeken az alkalmakon többször is megtapasztalhattam, hogy jó együtt lenni, jó jelen lenni."